Bonítol marinat

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

400 o 500 g  de bonítol
Sal Maldon
Pebre negre molt
Llimona
Oli d'oliva verge extra

 

 

PREPARACIÓ

Netegem el peix, l'obrim per la meitat i traiem l'espina. Amb la pell a la part de sota, tallem filets prims com el  "carpaccio" i  el posem en una safata. Mullem un pinzell  amb el suc de llimona i pinzellem tot el peix. Salpebrem  al gust i ho deixem 30 minuts a la nevera.  El treiem de la nevera uns minuts abans de servir-lo,  l' amanim amb un bon oli d'oliva i ja el tenim llest per servir.

 

PER SABER-NE MÉS

Pel que fa a l'anisakis ( preparem un peix cru), és recomanable congelarlo. En aquest cas, el podem tallar amb la talladora d'embotits quan estigui una mica descongelat i encara queda millor.
També el podem servir amb una mica de cibulet i  uns grans de pebre vermell i li donarem un toc de festa. 

 

RESULTAT

El podem menjar com aperitiu, com entrant, acompanyat amb llesquetes de pa amb tomàquet ...

Montse