Amanida de poma carabassó i bròquil verd

INGREDIENTS

Carabassó
Poma verda àcida
Bròquil verd
Cogombre
Oli d’oliva verge extra
Sal
Llima
Llimona

PREPARACIÓ

 Pelem la poma, la tallem a daus petits i li posem suc de llimona.
Tallem el bròquil i en fem talls ben petits.
Pelem el cogombre, el fem a rodelles fines i cada rodella a talls petits.
Rentem el carabassó, no el pelem. El tallem a rodelles fines i de cada tall en fem quatre.
Barregem tots els ingredients, els amanim amb oli d’oliva verge extra, sal i suc de llima.
Guardem a la nevera fins al moment de servir.

PER SABER-NE MÉS

Per aquesta amanida, utilitzarem carabassó de pell clara. No l’haurem de pelar, té un gust més suau. La poma àcida és ideal per a aquesta recepta. No us donem quantitats, afegiu més quantitat del que més us agradi. Una recepta tan ràpida, refrescant i senzilla que no cal afegir res més.

RESULTAT A TAULA

Una amanida diferent, saludable i atrevida. 

Júlia