INGREDIENTS
Cogombre
Pastanaga
Formatge
Fuet (opcional)
PREPARACIÓ
Rentem el cogombre i, amb una mandolina o un pelador, fem làmines de dalt a baix. És millor ferles de la part més exterior. La part central és menys consistent, més tova i no va tan bé.
Pelem la pastanaga, fem rodelles de la part més ampla; les reservem per fer els estels. Amb la part estreta fem les bases.
Agafem un escuradents i muntem els arbres tal com es veu a la fotografia.
Fem els estels amb un motlle de galetes. Els podem fer de pastanaga, de formatge o del que ens agradi.
PER SABER-NE MÉS
Els arbres de cogombre i pastanaga els hem trobat a eatsamazing.com.uk. N'hem fet de diferents tipus amb diferents ingredients.
En funció dels convidats, els podem fer variats amb versió vegana i vegetariana.
VIDEORECEPTA
RESULTAT A TAULA
Un aperitiu Nadalenc divertit i decoratiu que sorprendrà els convidats.
Montse