Arbres de cogombre

INGREDIENTS

Cogombre

Pastanaga

Formatge

Fuet

 

PREPARACIÓ
Rentem el cogombre i, amb una mandolina o un pelador, fem làmines de dalt a baix. És millor ferles de la part més exterior. La part central és menys consistent, més tova i no va tan bé.
Pelem la pastanaga,  fem rodelles de la part més ampla; les reservem per fer els estels.  Amb la part estreta fem les bases.
Agafem un escuradents i muntem els arbres tal com es veu a la fotografia.
Fem els estels amb un motlle de galetes. Els podem fer de pastanaga, de formatge o del que ens agradi.

PER SABER-NE MÉS 
Els arbres  de cogombre i pastanaga els hem trobat a eatsamazing.com.uk. N'hem fet de diferents tipus amb diferents ingredients.
En funció dels convidats, els podem fer variats amb versió vegana i vegetariana.

 

VIDEORECEPTA


Arbres de cogombreLa recepta en 1 minut 

 

 

RESULTAT A TAULA

Un aperitiu Nadalenc divertit i decoratiu que sorprendrà els convidats.

 

Montse