INGREDIENTS
1 escarola
1 poma
1 pastanaga
1 magrana
Nous pelades
Oli d'oliva verge extra
1 llimona
Sal
PREPARACIÓ
Rentem l'escarola i triem les fulles més blanques.
Centrifuguem o deixem escórrer i la tallem amb les mans.
Pelem la pastanaga i la tallem a bastonets.
Tallem la magrana, podeu veure com es desgrana al post magrana amb moscatell.
Pelem la poma, traiem el cor i la tallem en quatre parts i laminem. Hi posem suc de llimona per evitar que s'oxidi.
Amb tots els ingredients a punt, muntem l'amanida.
Fem una base amb l'escarola, afegim la poma, els bastonets de pastanaga i les llavors de magrana tal com es veu a la foto.
Ho amanim amb oli, sal i el suc de llimona.
Acabem posant les nous per sobre.
Aquí no donem quantitats, feu la quantitat que us vingui de gust.
PER SABER-NE MÉS
L'escarola i la pastanaga, si en sobra, es conserven a la nevera dins d'una bossa de plàstic amb tanca tipus "zip"; també dins d'un recipient de plàstic. La magrana pelada que us sobri, guardeu-la a part dins d'un recipient de plàstic. Ho podeu conservar uns 3 o 4 dies.
RESULTAT A TAULA
Una amanida fàcil, elegant i molt bona. La magrana li dóna color i un toc nadalenc. Que vagi de gust!
Montse i Júlia