Patates al microones

INGREDIENTS
Patates mitjanes 
Oli d'oliva verge extra
Sal
All
Julivert

PREPARACIÓ
Rentem bé les patates. Les courem amb pell.
Les punxem amb un escuradents diverses vegades per facilitar-ne la cocció.
Les emboliquem amb paper film. Fem unes 3 capes per evitar que es trenqui durant la cocció.
Les posem al microones a màxima potència 10 minuts.
Mentrestant, preparem la salsa d'all i julivert. Agafem el morter, hi posem un all laminat, salem, afegim el julivert tallat petit i ho piquem bé. Afegim l'oli, remenem i reservem.
Passat el temps de cocció, esperem uns minuts per no cremar-nos. Desemboliquem les patates i les tallem per la meitat.
Les servim calentes, amanides amb la salseta.

PER SABER-NE MÉS
Nosaltres hem fet servir patates d'uns 120 g aprox. Les d'aquesta mida, amb 10 minuts de cocció queden perfectes.
Si heu de fer-ne moltes, no ompliu molt el microones. Millor fer-les per tandes.

Patates al microonesVIDEORECEPTA
La recepta en 1 minut

RESULTAT A TAULA
Unes patates fàcils i bones.  Ideals per acompanyar plats de peix o de carn.

Júlia i Montse