Faves saltejades de la Loreto

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

900 g de faves
2 botifarres negres
1 manat d'alls tendres
2 talls de cansalada viada
Sal
Oli d'oliva verge extra


PREPARACIÓ I COCCIÓ
Posem les faves a bullir 15 minuts, les escorrem i les reservem. Tallem la botifarra a rodanxes i la cansalada ben petita. Piquem els alls tendres i els posem en una paella, quan estan ben fregits, hi afegim la cansalada i la botifarra. Saltem uns minuts, afegim les faves, donem un parell de tombs i ja està llest.


PER SABER-NE MÉS
El temps d'ebullició de les faves pot variar; depèn que com en siguin de tendres. Quan la cella de les faves és negra, no son tan tendres.
Aquesta recepta ens l'ha explicat la Loreto de Sant Hilari, una bona cuinera.

RESULTAT A TAULA
Un plat de faves ràpid i boníssim. Us el recomanem!


Montse