INGREDIENTS per a 4 persones
1 sèpia d'1 kg
2 cebes de Figueres
4 grans d'all
2 fulles de llor
2 grapats de pèsols
4 carxofes
2 tomàquets madurs
1 got de vi blanc
1 culleradeta de pebre negre en gra
Oli d'oliva
Aigua mineral
Sal
PREPARACIÓ
Per començar netegem la sèpia, la tallem a daus no gaire petits i la sofregim en una cassola amb una mica d'oli fins que deixi anar l'aigua, uns 10 minuts.
Mentre la sèpia es cou, tallem la ceba a la juliana, laminem els alls, ratllem els tomàquets, netegem les carxofes i les tallem en 8 parts.
Quan la sèpia hagi deixat anar tota l'aigua, ho afegim tot a la cassola amb el pebre negre en gra i el llorer. Ho deixem sofregir tot junt 5 minuts.
A continuació posem el vi blanc i deixem reduir un minut.
Després incorporem 2 gots d'aigua mineral i deixem coure 20 minuts.
Finalment afegim els pèsols, rectifiquem de sal i deixem coure tot junt 10 minuts més.
PER SABER-NE MÉS
Aquesta és una reccepta de Bernat Harster del Restaurant Dadà de Figueres. Us deixem el (vídeo) on podeu veure com es cuina .
RESULTAT
Un platillo de temporada!
Montse i Júlia