Carbassó marinat kilometre0.cat

INGREDIENTS
600 g de carbassó
150 ml d'oli d'oliva verge extra  
3 grans d'all
1 cullerada de tàperes
Julivert
Sal
Pebre rosa en gra
Un bitxo o una mica d'oli picant

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Rentem el carbassó, el tallem a rodelles o tires, salem i reservem.
Preparem el marinat
Piquem els grans d'all i reservem.
Esbandim les tàperes, les deixem escórrer, piquem i reservem.
Rentem el julivert, l'eixuguem i  piquem.
En un bol barregem l'all, les tàperes, el julivert, la sal, el  pebre,  150 ml  d'oli i el bitxo o oli picant ( amb l'oli picant es més fàcil  donar-li el punt de picant que volguem) 

Pnzellem el carbassó  amb l'oli del marinat i el deixem 10 minuts . 
El fregim per tandes fins que quedi una mica ros i l'anem posant a la safata on el servirem.

L'amanim amb el marinat i el  deixem reposar en un lloc fresc 6 hores.


PER SABER-NE MÉS
El podem servir com aperitiu,  entrant o per acompanyar algun altre plat.

VIDEORECEPTA
Carbassó marinat  Kilometre0.catLa recepta en 2 minuts

 

RESULTAT A TAULA

Senzill i brutal!

Montse i Júlia