Carpaccio d'escamarlans

INGREDIENTS

Escamarlans 
Oli d'oliva verge extra
Llimona
Pebre
Sal d'escates
Porradell 

PREPARACIÓ

Netegem els escamarlans, traiem els caps i les pelem.
Els caps i les pells les congelarem per a una altra recepta.  Ens pot sortir un bon fumet.
Posem els escamarlans dins d'una bossa de plàstic, les repartim bé i les aixafem amb la massa del morter o la base d'un pot de vidre.
Els passem a la safata o plats on ho vulguem servir.
Les pinzellem amb suc de llimona, posem sal, pebre i amanim amb un bon oli d'oliva.
Posem una mica de porradell picat, filmem els plats o safata i ho deixem a la nevera fins al moment de servir.

PER SABER-NE MÉS

Cal utilitzar escamarlans ben frescos, és bàsic.  Podem fer aquesta recepta amb gambes. En funció de la mida dels escamarlans o gambes, els podem obrir per la meitat abans d'aplanar-los.

 VIDEORECEPTA

Carpaccio d'escamarlansLa recepta en 2 minuts

 

 

 

 

RESULTAT A TAULA

Un plat de luxe, sofisticat i molt fàcil de fer.

Montse i Júlia