Escamarlans a la sal

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES

1,5 kg de escamarlans
Sal gruixuda


PREPARACIÓ I COCCIÓ

Escalfem el forn a 250ªC. Agafem una safata de forn i fem un llit de sal gruixuda d'1 cm de gruix més o menys. Hi posem els escamarlans al damunt, tal com es veu a la foto.

Els enfornem 7 minuts. I servim a taula amb la mateixa safata.

 PER SABER-NE MÉS

 Els escamarlans han de ser ben frescos. Per aquesta recepta, hem utilitzat escamarlans de Blanes de mida mitjana. Els de mida petita ( de morralla) són millors per saltar-los a la paella. Si utilitzem escamarlans de mida grossa, hem d'augmentar una mica el temps de forn. Es poden degustar tal com surten. Si voleu, els podeu amanir amb un raig d'oli d'oliva i pebre.

VIDEORECEPTA
Cigalas al horno y a la salLa recepta en 1 minut  (  videorecepta d'escamarlans al forn)

 

 

 

 

RESULTAT A TAULA

Més fàcil, impossible. Què vagi de gust!

Júlia