INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

400 g de fettuccine a l'ou.
150 g de trompetes fresques
2 grans d'all
Julivert
1 bitxo
Oli d'oliva verge
Sal
Formatge parmesà


PREPARACIÓ I COCCIÓ

Posem una olla amb aigua al foc. Quan l'aigua bulli afegim sal, un rajolí d'oli i els fettuccine. Deixem coure la pasta el temps que recomana el fabricant. Mentrestant preparem la salsa.

 

 


Per fer la salsa
Esbandim bé les trompetes, les escorrem i reservem.
Posem oli en una paella, hi afegim  l'all ben picadet i el bitxo. Quan l'all sigui dauradet, afegim els bolets i  els saltem a foc suau.
Abans de que es rebeguin tota l'aigua, fegim el julivert picat. No ens ha de quedar sec, si cal, afegim un parell de cullerades d'aigua de bullir la pasta. Deixem un parell de minuts i reservem.

Quan la pasta és cuita, l'escorrem i l'afegim a la mateixa paella,  barregem  i servim.

Acabem el plat amb formatge parmesà acabat de ratllar.


PER SABER-NE MÉS

Podem substituir les trompetes de la mort per altres tipus de bolets, com ara  rossinyols, camagrocs, etc...També podem utilitzar trompetes  seques. En aquest cas les deixarem hidratar amb aigua calenta  30 minuts. 

RESULTAT A TAULA

Un altre plat mediterrani i una altra manera de gaudir dels bolets frescos! Que vagi de gust.

Montse