Aranya fregida

Bacallà al pesto

Bacallà amb cigrons

 Bacallà amb allioli

Bacallà amb samfaina

 

Bacoreta amb verduretes

Bonítol al forn

Bonítol amb ceba

Bonítol amb tomàquet

Bunyols de bacallà

 Bunyols de peix

Bunyols de sardines

Calamars a la bruta

Calamars a la romana

Xipirons amb tinta

Calamars farcits  amb bolets


Calamarsos en ceba

Peix a la sal amb fonoll

 

Calet Nandu Jubany

Canada amb ceba

 Canelons de peix

Canelons de peix

Càntara al forn

Cap roig amb maionesa d'alls escalivats i safrà

Cap roig i calet amb salsa roja

Peix marinat

Ceviche de calet

 Ceviche de corball

Cim i tomba de déntol

Congre amb pèsols

Congre amb patates i pèsols

Croquetes de peix

 Dentol al forn

Déntol amb vermut

 

Esqueixada de bacallà

Gogillo de dentón

Tumbet de llampuga 


Llobarro al forn

 

Lluç Olaizola

Lluç farcit de porros i gambes


 

Marmitako de bonitol

 Mòllera arrebossada

Pastís de penegals

 

Peix espasa ( emperador) 

Cap roig i panegal a l'espatlla

Pop, com bullir-lo

Rap all cremat

Rap allagostat

Rap amb rossinyols!

Raors, lloritos, rosons

Lloritos, raors, rosons

Salmó al forn amb cítrics

Salmó fumat marinat

 Salmó salvatge a la sal

Sardines amb escabetx

Sardines al forn


Sardines en escabetx 

Seitons marinats amb vinagre de sidra

Seitons de Blanes arrebossats

seitons arrebosats

Sepia a la planxa

 
Sepia amb patates i pèsols


Serviola amb escabetx

Sonsos de Blanes

Sorell amb albergínia

Suquet d'escòrpora

Suquet de congre / Suquet de cogrio

Suquet de panegals

 

Tàrtar de bacàlla

Tàrtar de tonyina vermella

Tonyina amb tomaquet

conserva d'atún

 Tonyina amb verdures i pesto

Ventresca de boníto del norte

Tataki tonyina

 Verat curat