INGREDIENTS
800 g de lluç tallat a supremes

4 alls

Bitxo

Oli d'oliva verge extra

Sal

Pebre blanc mòlt 

Vinagre de Xerès (4 cullerades soperes)

Farina


PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem lleugerament el peix i l'assequem amb paper de cuina. Salpebrem i enfarinem. Laminem els alls. Posem una paella al foc amb oli. Fregim el lluç i el reservarem calent. A la mateixa paella, fregim els alls i el bitxo fins que ens quedin rossos però no cremats. Seguidament afegim el vinagre a la paella i el deixem reduir. Apaguem el foc i reguem el lluç amb el contingut de la paella. Servim calent.

PER SABER-NE MÉS
Plat molt popular a Euskadi. El podem fer amb qualsevol mena de peix.

RESULTAT A TAULA
Un plat de peix finíssim, de festa i per quedar bé.

Júlia i Montse