Sepia a la planxa

INGREDIENTS

2 o 3 sèpies de mida petita per cada persona
Sal i pebre
All i julivert picat
Oli d’oliva verge extra

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Demanarem les sèpies netes. Deixarem la pell i la melsa.
Posem una paella o una planxa a escalfar. Salpebrem les sèpies.
Amb la paella molt calenta, posem unes gotes d’oli i afegim les sèpies.
Primer coem la part interior. Seguidament els donem la volta, afegim l’all i el julivert, un raig d’oli i acabem de fer. Servim de seguida.

PER SABER-NE MÉS

Per aquesta recepta, hem cuinat sèpies de poc més de 100 g, petites i molt fresques. Hem mantingut la pell i la melsa perquè resulten molt gustoses.
El temps de cocció és ràpid i s’ha de fer a ull. Quan la sèpia canvia de color, s’ha de coure per l’altra banda. La pràctica ajuda molt.

RESULTAT A TAULA

Un plat ràpid, fàcil i amb el producte fresc el resultat és extraordinari. Suqueu pa amb el que us quedi al plat i després acabeu amb el suc de la paella. De vici!

Montse i Júlia