INGREDIENTS
1 tassa de nata
1 tassa de sucre
1 tassa de farina
2 tasses de llet sencera
3 ous grossos
3 formatgets tipus Caserio
1 iogurt natural
Mantega
Pa ratllat
Melmelada de tomàquet
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Anem posant tots els ingredients dins d'un bol i batem amb la batedora elècrica fins que ens quedi una massa homogènia. Així de fàcil.
Agafem un motllei l'untem amb mantega. Tirem pa ratllat i en treiem l'excès. Escalfem el forn a 180ºC 10 minuts. Aboquem la massa dins del motlle i enfornem 30 minuts. Ho tindrem fet quan ens quedi quallat i lleugerament daurat per sobre. Deixem refredar i ho posem a la nevera. És molt bo servit amb melmelada de tomàquet o la que ens agradi.
Controleu el vostre forn!
PER SABER-NE MÉS
Aquesta recepta me la va donar la Conchi Canals, gran cuinera del Restaurant La Parrilla, de Benasque (Huesca). Com tots els pastissos de formatge, millora reposat a la nevera d'un dia per l'altre.
RESULTAT A TAULA
Fàcil i boníssim. Que vagi de gust.
Júlia