INGREDIENTS
300 g de bolets variats
1 ceba
1 gra d'all
½ got de vi blanc
1 l de brou de pollastre o de verdures
100 ml de nata líquida per cuinar
Sal
Pebre
Oli
Mantega
Cibulet, opcional
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Piquem la ceba i l'all i reservem.
Rentem bé els bolets, els tallem a trossos i reservem.
Posem una cassola al foc amb mantega i oli, afegim la ceba picada i l'all picat.
Coem la ceba sense enrossir, afegim els bolets i els deixem coure uns minuts.
Incorporem el vi i reduïm.
Salpebrem.
Afegim el brou i deixem coure a foc suau 15 minuts més.
Triturem amb la batedora elèctrica o robot.
Tornem a posar al foc i afegim la nata.
Rectifiquem de sal i servim com a aperitiu en vasets.
Podem posar-hi anet, unes gotes de crema de llet, crostons, etc.
PER SABER-NE MÉS
Amb bolets temporada com ara pinetells, trompetes, rossinyols o ceps, millor.
Ho podem preparar amb antelació.
VIDEORECEPTA
RESULTAT A TAULA
Una crema de bolets delicada. Us encantarà.
Montse i Júlia