Araña frita

 

Cap roig

Loritos con escata crujiente

Salmón salvaje a la sal

Bonítol amb ceba

Dorada  salvaje al horno

Merluza Olaizola

Rape con setas

Groguillo de déntol

Merluza con almejas

Bonítol amb tomàquet

Sardines amb escabetx


 

Peix espasa amb menta, julivert i llimona

 

Canada amb ceba

Tataki tonyina

Suquet de serranos de fondo

Calamares a la romana

 


Bacallà al pesto

 Pescado al horno

 

mòllera, molla, brotola

 

 

Marmitako de bonito

 

Lluç farcit de porros i gambes

lubina al forno

 

 

Bunyols de sardines

Bejel y araña con patatas

Suquet d'escorpora

Congre amb pèsols

 Bunyols de peix

Xipirons amb tinta

Arañas con patatas

Calamars farcits  amb bolets

Bacoreta amb verduretes

Pastís de penegals

 

 

 

 

Salmó fumat marinat

 

Seitons marinats amb vinagre de sidra

 Sepia con patatas y guisantes

Rap al all cremat


Calamarsos en ceba