Castellano
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
IDEES PER A LA REVETLLA I SOPARETS D'ESTIU
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
OUS
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES-CREMES
POSTRES I DOLÇOS
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
RECERCA
Search
Amanida de fusilli
Amanida de fusilli amb mozzarella marinada
Amanida de quinoa amb poma, prunes i rocafort
Arròs a la cassola amb llagosta
Arròs amb camagrocs
Arròs amb verdures
Arròs d'en Navarro
Arròs de canada negra de l'Àngela Marroi
Arròs de peix de l'àvia Francisca
Arròs negre amb sèpia i carxofes
Canelons d'estiu
Canelons de calet
Canelons de carbassó i pastanaga
Canelons de la Juanita
Canelons de peix de la Montse
Casarecce aglio olio e pepperoncino
Casarecce amb calamars de potera
Espaguetis amb albergínies
Espaguetis al Roquefort
Farfalle amb carbassó de la Conca de la Tordera i tonyina
Fettuccine amb trompetes de la mort
Fettuccini amb carxofes i tomàquets secs
Fideuada amb canada i gamba vermella de Blanes
Fideus a la cassola
Macarrons Cristina
Macarrons de l'avia Francisca
Orecchiette amb bròcoli
Pasta al pesto
Pasta amb trompetes de la mort
Raviolis de carbassa amb formatge de cabra
Tagliatelle als tres formatges amb sàlvia
Tagliatelle amb tomàquet del Pla de Grau i alfàbrega
Tallarines amb musclos de l'Angela Marroi
Tortiglioni a la romana
Tortiglioni exprés
SEGUEIX-NOS A LES XARXES
RECEPTES Nadalenques
Entrants i aperitius Nadalencs
Plats de carn per a les Festes
Plats de peix per a les Festes
Dolços Nadalencs
Sopes i Cremes per a les Festes
Plats de marisc Nadalencs