INGREDIENTS PER A 4-6 PERSONES
1 làmina de pasta de full
50 g sucre
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Escalfem el forn a 180ºC.
Netegem bé la superfície on treballarem, l'espolsem amb el sucre.
Desenrotllem la làmina de pasta de full, (reservem el paper vegetal) i la posem a sobre de la superfície neta i ensucrada.
Tornem a espolsar sucre per sobre.
Passem el corró per tal que el sucre quedi agafat a la pasta de full.
Dobleguem per la meitat, posem un mica més de sucre, passem el corrò suaument i tornem a doblegar fins a tres vegades, tal com podeu veure a la videorecepta.
Un cop enrotllada la pasta, la tallem, li donem forma i la col·loquem a la plata del forn folrada amb el paper vegetal reservat. Les palmeretes s'han de posar espaiades perquè augmenten força. Enfornem 15 o 20 minuts. A mitja cocció els hi donem la volta. Cal vigilar el forn; es couen molt ràpidament.
PER SABER-NE MÉS
La pasta de full pot ser fresca o congelada; en aquest últim cas, l'hem de descongelar una estona abans.
LA RECEPTA EN UN MINUTVIDEORECEPTA
RESULTAT
Unes postres o un berenar fàcil i rapidíssim. Perfecte per a fer-lo amb nens.
Montse