INGREDIENTS
1 barra de pa del dia abans
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Necessitem una barra de pa del dia abans, o de dos dies.
Tallem la barra a llesques fines i les posem a la safata del forn.
Escalfem el forn a 200 ºC.
Entrem la plata i ho deixem coure uns 10 minuts.
El temps de cocció pot variar en funció de la humitat del pa, del gruix de les llesques i del nostre forn.
A partir dels 10 minuts toca vigilar.
Quan el pa tingui un color daurat, traiem la safata del forn i deixem que perdi temperatura.
Conservarem les torradetes en un pot de vidre net i ben tancat.
PER SABER-NE MÉS
Aquí no us donem quantitats. Aquestes torradetes, les podem fer amb tota classe de pa. Ens serveixen per untar patés, olivada, guacamole, hummus, sopes escaldades, sopes de peix o per fer picades.
VIDEORECEPTALa recepta en 30 segons
RESULTAT A TAULA
Si utilitzeu pa de bona qualitat, us sortiran unes torradetes boníssimes. Què vagi de gust!
Júlia