En aquest apartat us volem mostrar el que es pesca a Blanes i resta de la Costa Brava. També coneixereu els noms locals i científics del peix i una explicació de com es captura, com es manipula i com es pot cuinar. Hi trobareu peix de tota mena, des del més senzill, com els tabancs, fins al més preuat, com el déntol.

Agulla

 

Bacoreta

Bastina / Escrita

 

Bonítol

Bruixes

Burres

Cabra de mar

 Calamar de potera

Calet, besuc de la piga

Canana / Canada

Càntara

Cap roig

Cargol de punxes

Castanyons

Cintes

Corball

 Dèntol 6 kg

Dot, xerna,

Escamarlans de Blanes

 Escolà

Espet (barracuda)

Faneca

Galeres

Gamba llagostinera

Gamba panxuda

gamba vermella

Garranyeu

 Gat

juliola, judriola, donzella

Alatxa

LLagosta

Llagosta reial

Llagostí

 

Llampuga

Llenguado

 Llengüeta

llobarro

Llamàntol

 

 

Mabre

 

Moixina

Peix plata

Navalles

Nero

Oblada

Orada

Pagre

Palaies

Peix espasa / emperador

Pessic

 Pop blanc

 

Rata

Roger

Rossellones

Peix sabre

Salpa

 Sard reial

Sardina

 seitons

Serviola, peix llimona

Sonsos

Sorells

Tacó, pedaç

Tallahams

Tonyina vermella

Tord

Turbot / Rodaballo

Verada / Morraja