Ceviche de corball

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
1 corball de 1 kg 
1 llima
1 llimona
Ceba  adobada o 1 ceba de Figueres
Pebrot picant o piparra
Sal Maldon
Pebre mòlt
Coriandre fresc o julivert

 

PREPARACIÓ

Preparar la ceba adobada, és un procés molt senzill.

Demanem a la peixateria que ens netegin el peix i ens deixin els lloms sense espina. El congelem al menys 2 o 3 dies.
Quan encara està semi congelat, posem el peix a sobre d'una fusta de tallar amb la pell a sota. Amb un ganivet adient, fem filets de mig cm de gruix, els posem en una safata i els salpebrem.
Escorrem el suc d'una llima i el d'una llimona, ho barregem, ho colem i amanim el peix.
Tallem la piparra ben petita, la ceba a juliana, i ho posem damunt del peix.
Acabem el plat amb coriandre o julivert picat per sobre.
Deixem reposar 10 minuts justos a la nevera i ja el podem servir.

 

PER SABER-NE MÉS

El ceviche és un plat tradicional peruà que es prepara amb peix cru, llimona, ceba, coriandre i pebrot picant. Nosaltres hem substituït el pebrot picant per una piparra i el coriandre per julivert.
És important congelar-lo pel que fa a l'anisakis ( preparem un peix cru).
Podem cuinar aquest plat amb altres peixos, calet, orada, pagre, déntol...

 

LA RECEPTA EN UN MINUT

Ceviche de corvallVIDEORECEPTA

 

RESULTAT A TAULA
Un plat de peix, fresc i lleuger, boníssim i ràpid de preparar


Montse