Coca de tomàquet amb mostassa i formatge

INGREDIENTS PER A UNA COCA

1 pasta de full quadrada o rodona
4 tomàquets de pera
4 cullerades de mostassa normal, de textura fina
150 g de formatge Cheddar ratllat o tallat a llesques fines
150 g de bacó tallat a tires (opcional)
Orenga (opcional)

PREPARACIÖ I COCCIÓ
Pelem els tomàquets, els tallem a rodanxes i els reservem.
Desenrotllem la pasta de full deixant a sota el mateix paper que porta, i la posem a plata del forn.
Untem tota la superfície amb la mostassa. Escampem el formatge per sobre. Saltem el bacó tallat a tires i el posem sobre el formatge.
Finalment acabem amb una capa de rodanxes de tomàquet, afegim l'orenga i entrem al forn calent 15-20 minuts a 200º C (dalt i baix). Han de quedar les vores torradetes. La deixem refredar fora del forn i servim a temperatura ambient.


PER SABER-NE MÉS
Per pelar els tomàquets, els escaldem 10 segons i la pell ens sortirà fàcilment. Aquesta coca ens l'han recomanat els nostres amics xef Biktor i Silvia. Recepta adaptada de la coca Anne de Mireia Carbó explicada a Rac1.

RESULTAT TAULA
Una coca amb un contrast de gustos molt original; boníssima fàcil i ràpida de fer.

Júlia i Montse