Carpaccio d'ous de reig

INGREDIENTS

Ous de reig
Pebre negre mòlt
Sal 
Oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

Si els bolets són tendres i tancats, els retirem la part blanca que els recobreix; seguidament els netejarem amb un drap humit. Si els bolets estan oberts, els pelem amb cura traient la pell taronja del barret. Després rascarem el peu per eliminar-ne la terra. També els netejarem amb un drap humit.

Preparem la plata on els servirem. Tallem els bolets finament, amb ganivet o millor amb mandolina. Els posem a la plata tal com es veu a la foto. Amanim amb la sal, el pebre i l'oli. Servim de seguida.

PER SABER-NE MÉS

L'ou de reig el podem trobar des de finals d'estiu fins a la tardor. Quan comença a créixer sembla un ou de gallina. Té un aroma i un sabor molt agradable que també el fa apte per menjar cru.

RESULTAT A TAULA

Un carpaccio amb olor de bosc, boníssim.

Júlia i Montse