Esqueixada de bacallà

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

400 g de bacalla esqueixat i dessalat
1 ceba ratllada
4 tomàquets tallats a trossos
5 ous
Olives farcides
Pebre negre mòlt 
Sal
Oli d'oliva verge extra

 

PREPARACIÓ

Bullim els ous 10 minuts, els refredem sota l'aixeta i els pelem. Els tallem amb 6 talls cadascún.

En una plata repartim bé el bacallà, posem per sobre la ceba ratllada i el tomàquet ratllat o tallat petit. Amanim amb oli i sal. Afegim  l'ou tallat i les olives. Acabem el plat escampant una mica de pebre.

 

PER SABER-NE MÉS

El temps de cocció dels ous és important. No han de bullir més de 10 minuts. Si ens passem, la part externa del rovell queda d'un color verdós.

 

RESULTAT A TAULA

Una esqueixada fàcil i diferent que us agradarà.

 Montse i Júlia