INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

2 cogombres tendres d'uns 180 g cadascun
1 llimona
Fulles de menta fresca
Sal
Pebre blanc mòlt
1 o 2 grans d'all
2 iogurts naturals tipus grec
2 cullerades d'oli d'oliva verge extra


PREPARACIÓ

Pelem els cogombres, els ratllem i els deixem escórrer dins d'un colador. Piquem les fulles de menta i els alls. Espremem la meitat de la llimona.
En un bol, posem els iogurts, afegim la menta, els alls, el cogombre, l'oli i el suc de llimona.
Rectifiquem de sal i pebre.
Deixem reposar a la nevera un parell d'hores i servim fresc.


PER SABER-NE MÉS
Ideal per servir com a aperitiu acompanyat de bastonets de pastanaga, d'api, endívies, patates fregides, nachos, torradetes, etc.


RESULTAT A TAULA
Fresc, natural, saludable i molt mediterrani. Què vagi de gust!

Montse i Júlia