Sopa de meló amb encenalls de pernil ibèric

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

1 kg de meló
1 iogurt natural
Crema de llet (2 cullerades)

Oli d'oliva verge extra (4 cullerades)
50 g d'encenalls de pernil ibèric
Pebre negre mòlt
Unes fulles de menta fresca
Sal

PREPARACIÓ

Tallem el meló, retirem les llavors i en fem daus. Reservem un tall sencer.
Triturem els daus de meló i 3 fulles de menta amb la batedora elèctrica fins que ens quedi una crema homogènia i fina.
Afegim la crema de llet, l'oli, el iogurt, el pebre, la sal i ho remenem bé.
En el moment de servir, afegirem uns dauets de meló, el  pernil  i decorem amb una fulla de menta.

PER SABER-NE MÉS

Podem substituir els encenalls d'ibèric per uns pinyonets torrats.

RESULTAT

Sopa de fàcil preparació, refrescant, lleugera i que agradarà a tota la família.

Júlia i Montse