Amanida de mango i alvocat amb pernil ibèric

INGREDIENTS PER A UNA AMANIDA

1 mango
1 alvocat
100 g de pernil ibèric tallat molt fi

Per a la vinagreta

Oli d'oliva verge extra
Vinagre chardonnay
Sal
Pebre negre

PREPARACIÓ
Preparem la vinagreta
En un pot de vidre posem 1 part de vinagre i 3 parts d'oli d'oliva. Afegim poca sal, tapem, sacsegem bé i reservem.

Pelem el mango, el laminem i el posem a la safata.
Obrim l'alvocat per la meitat, retirem el pinyol. Amb una cullera retirem la polpa, el laminem i el posem sobre el mango.
Amanim al gust amb la vinagreta,
Repartim per sobre el pernil i servim.

PER SABER-NE MÉS

Aquesta és una recepta  d'una bona amiga nostra, la   Silvia Bernet. 
A l'estiu, podem preparar la mateixa amanida amb préssec.

 

VIDEORECEPTA

Amanida de mango i alvocat amb pernil ibèricLa recepta en 1 minut

RESULTAT A TAULA

Una amanida vistosa, molt bona i original.

Júlia i Montse