Amanida de remolatxa, poma i taronja

INGREDIENTS

Remolatxa
Poma
Taronja
Oli d’oliva verge extra
Suc de taronja
Sal
Nous

PREPARACIÓ

Rentem la remolatxa, l’emboliquem amb paper d’alumini i la coem al forn a 190 ºC, uns 40 minuts aprox. Segons la mida, podem necessitar més temps de forn.
Punxem amb un escuradents per comprovar-ne la cocció.
Un cop cuita, la retirem del forn, la desemboliquem i deixem refredar.
La pelem, la tallem a quarts i cada quart en dos o tres parts.
Pelem la taronja a sang, traiem els grills sense gens de pell. Reservem el suc restant.
Pelem la poma, la tallem a quarts i cada quart en quatre parts o més.
Muntem l’amanida en una plata.
Posem la remolatxa, intercalem la poma, posem els grills de taronja.
Amanim amb sal, el suc de taronja i oli d’oliva.
Acabem posant per sobre les nous trencades amb els dits. 
També una mica de la pell de taronja ratllada

PER SABER-NE MÉS

Podem comprar la remolatxa bullida o bullir-la a casa.
La cocció al forn és còmoda, la remolatxa no perd gust i queda molt bona.
La poma i la taronja suavitzen el gust, terròs de la remolatxa.
No donem quantitats. Feu al vostre gust.

RESULTAT A TAULA
Fàcil, bona i molt saludable. Us la recomanem!

Montse i Júlia