Amanida de mongeta del ganxet

INGREDIENTS PER A QUATRE PERSONES

500 g de mongetes cuites
2 pastanagues
Enciam
1 ceba tendra
All
Julivert
Raves
Olives verdes
4 ous durs
Oli d’oliva verge extra
Vinagre de vi blanc o de poma
Sal

PREPARACIÓ

Bullim els ous 10 minuts justos. Refredem, pelem i reservem.
Ratllem les pastanagues. Piquem la ceba tendra, l’all i el julivert.
Tallem els raves en quatre.
Piquem les fulles d’enciam ben petites. Preferiblement les fulles verdes.
Posem les mongetes cuites en una safata. Afegim tots els ingredients. Barregem amb cura, per evitar que les mongetes es trenquin.
Amanim amb l’oli, el vinagre i la sal.
Acabem  afegint per sobre els ous durs tallats petits i les olives.
Servim fred.

PER SABER-NE MÉS

Sovint fem l’amanida de mongetes amb tomàquet i pebrot. Fora de temporada, els tomàquets i els pebrots venen de lluny i tenen molt poc gust. Aquí us proposem una amanida diferent, amb productes  de temporada i de proximitat.

RESULTAT A TAULA

Una amanida diferent, molt bona. Feu-la i repetireu, segur!

Montse i Júlia