Bunyols de carbassó

INGREDIENTS PER A UNS 20 BUNYOLS
1 carbassó
80 g de farina
1/2 sobre de llevat en pols
1 ou
Sal
Julivert 
1 gra d'all
50 ml de llet
Oli d'oliva 

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Pelem el carbassó, el ratllem amb la part gran del ratllador i el reservem. Piquem l'all i el julivert i ho reservem.  Agafem un bol i afegim la farina, l'ou, el carbassó, l'all i julivert, la llet i el carbassó ratllat. Barrejem bé. L'últim que afegirem és el llevat.  Ens quedarà una barreja amb textura de llet condensada. Posem un cassó al foc amb oli. Quan sigui calent, afegim culleradetes de la barreja i anem fregint els bunyols. A mitja cocció els hi donem la volta. Servim calents.


PER SABER-NE MÉS
Cuina fàcil i bona que podem fer amb els petits de la casa. Els bunyols els hi agradaràn, és una bona manera de que mengin verdura.

 

RESULTAT A TAULA
Uns bunyols suaus i boníssims, que podem posar com aperitiu, guarnició o entrant.

 

Montse