Braç  de gitano de carbassó amb pernil i formatge

INGREDIENTS

Per a la base de truita
3 ous
1 carabassó
100 gr. de formatge tipus mozzarella 
Sal 

Pebre negre mòlt

Per al farcit
Formatge 
Pernil dolç

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Escalfem el forn a 180 ºC.
Netegem i ratllem el carabassó amb la part gruixuda del ratllador, reservem.
Ratllem la mozzarella i reservem. Preparem una safata de forn d'uns  33 x 25 cm aproximadament.
Agafem un bol i hi afegim els ous i els batem. Afegim la mozzarella, el carabassó, la sal  i el pebre.
Barregem bé i ho posem a la safata que tenim preparada. Ben repartit i aplanat.
Enfornem a 180 ºC 15-20 minuts. Ha  de quedar quallat com una truita.
Un cop cuit, ho traiem del forn, deixem refredar i desemmotllem li donem la volta damunt d'un paper de forn.
Posem el farcit i l'enrotllem pressionant amb l'ajuda del paper. Li donem la forma de braç de gitano.
Uns minuts abans de servir, el tornem a posar al forn perqué el formatge es fongui una mica.

PER SABER-NE  MÉS
El podem servir calent o fred. En funció dels ingredients que tinguem a casa, podem fer farcits diferents.
Un plat perfecte per cuinar amb els petits de casa. Els hi agradrà peparar i menjar-lo.
Aquesta recepta ens l'ha passat la Sílvia Bernet.

RESULTAT A TAULA
Como a entrant, tapa, calent o fred...Us agradarà.

Montse i Júlia