Xarrup de bolets

INGREDIENTS

300 g de bolets variats
1  ceba
1 gra d'all 
½ got de vi blanc
1 l de brou de pollastre o de verdures
100 ml de nata líquida per cuinar 
Sal
Pebre
Oli
Mantega
Crostons de pa


PREPARACIÓ I COCCIÓ
Posem una cassola al foc amb mantega i oli, afegim la ceba picada i l'all picat.
Incorporem el vi i reduïm. Salpebrem.
Afegim el brou i deixem coure 15 minuts més.
Triturem amb la batedora elèctrica, tornem a posar al foc i afegim la nata.
Rectifiquem de sal i servim acompanyat de crostons de pa torrat i d'anet.
Servim com a aperitiu en vasets.

PER SABER-NE MÉS
Si tenim bolets de temporada com ara trompetes, rossinyols o ceps, molt millor. També podem utilitzar bolets congelats.
Aquest plat el podem preparar amb antelació.

Recepta del curs de cuina al taller Espai Boisa.

RESULTAT A TAULA

Una crema de bolets delicada. Us encantarà.

Montse