Vaset de formatge de cabra, albergínia i pebrot

INGREDIENTS PER A 4 VASETS

200 g de formatge de cabra 
100 ml de llet
3 albergínies
1/2 gra d'all
2 pebrots vermells
100 g de sucre
Oli d'oliva verge extra
Sal



PREPARACIÓ I COCCIÓ

Barregem el formatge de cabra i la llet amb la batedora i reservem.

Per fer el puré d'albergínia
Rentem 2 albergínies i les escalivem. Mireu el post d'escalivada.
Un cop cuites les pelem, les posem al vas de la batedora amb mig gra d'all i triturem fins a aconseguir una barreja homogènia. Reservem.

Melmelada ràpida de pebrot vermell
Rentem els pebrots, retirem les llavors i la part blanca interior. En fem talls petits i els posem en una paella amb 3 cullerades d'oli.
Ho deixem coure a foc baix 10 minuts, afegim el sucre i els deixem  10 minuts més. 
Un cop cuit, ho posem al vas de la batedora i triturem. Si volem una textura més suau, passem la melmelada pel colador xinès.

Preparem gotets petits. Hi posem una capa de formatge, després el puré d'albergínia i al final la melmelada de pebrot.

Acabem amb unes rodelles d'albergínia fregida.

PER SABER-NE MÉS

Podem aprofitar el forn i fer una escalivada de pebrot, albergínia i ceba. L'escalivada es guarda uns dies a la nevera i tenim un altre plat cuinat.
Us proposem la melmelada de pebrot que tenim al bloc. Us deixem el post.

 

RESULTAT A TAULA

Un vaset tricolor bo, vistós i fàcil de fer que podeu preparar amb antelació.

Montse