Ratolins  amb formatge

 

INGREDIENTS
Ous
Cibulet
Grans de pebre negre
Raves petits
Formatge

 

PREPARACIÓ I COCCIÓ DELS OUS
Bullim els ous 10 minuts, els refredem, els pelem amb cura i els tallem per la meitat. Tallem els raves a lamines fines. Amb l'ajuda d'una palla, fem els dos forats dels ulls i posem un gra de pebre negre a cada forat. Amb un ganivet fi, fem un tall i hi posem les orelles. El tall ha de ser prou fondo per posar la meitat de la rodanxa de rave. Per fer la cua, tallem el cibulet a la mida, punxem amb un escuradents al lloc on la volem posar i seguidament col·loquem el cibulet.
Posem els ratolins en cercle, al voltant d'una safata i al mig hi posem formatge al gust.

 

PER SABER-NE MÉS
Compte a l'hora de pelar els ous, per fer aquest plat han de quedar perfectes. Si els deixem refredar amb aigua de la aixeta va molt millor.

 

RESULTAT A TAULA
Un aperitiu fàcil, original i divertit.


Montse i Júlia