Salmó fumat marinat

 

INGREDIENTS
Salmó fumat
Oli d'oliva verge extra
Farigola  fresca
Romaní fresc 
Fines herbes 
Sal Herbamare, d'herboristeria
Pebre negre mòlt
Pebre vermell dolç 

PREPARACIÓ

Comprem salmó fumat i el tallem a tires.  
Preparem una barreja amb l'oli, els pebres, totes les herbes i la sal.
Preparem un plat fondo i a la base escampem una mica d'aquesta barreja.
Fem capes amb les tires de salmó i la barreja preparada.
Millor si queda el salmó ben cobert.
Ho deixem reposar a la nevera unes hores i ho traiem de la nevera 15 minuts abans de servir.

PER SABER-NE MÉS
No us donem quantitats, prepareu la barreja al vostre gust. Compte amb el pebre vermell, se n'ha de posar molt poc.  
Aquesta recepta ens la va explicar la Ma Rosa Comas.

RESULTAT A TAULA
Més senzill i fàcil, impossible. El resultat, un salmó boníssim.

Montse