INGREDIENTS
Tomàquets madurs
Alfàbrega
Avellanes torrades
Burrata
Oli d'oliva verge extra
Sal
PREPARACIÓ DE L'OLI D'ALFÀBREGA
Agafem 7 fulles d'alfàbrega grosses, les tallem amb unes tisores i les posem al got de la batedora.
Afegim 150 ml d'oli i batem lleugerament. Ens han de quedar trossos d'alfàbrega.
PREPARACIÓ DE L'AMANIDA
Rentem sota els tomàquets i els tallem.
Pelem les avellanes i les aixafem de manera que quedin mig trencades, al morter o amb un corró.
Posem la burrata al centre del plat, el tomàquet tallat al voltant i per sobre les avellanes picades. Amanim amb sal i l'oli d'alfàbrega.
Finalment posem unes fulles d'alfàbrega.
PER SABER-NE MÉS
No donem quantitats, feu al vostre gust. L'oli d'alfàbrega, es conserva molts dies a la nevera.
VIDEORECEPTA
RESULTAT A TAULA
Una altra amanida original, molt fàcil, estiuenca i boníssima!
Montse i Júlia