Albergínies marinades

 Albergínies marinades

Ales amb salsa teriyaki

Amanida russa al vapor

Aperitiu de pastes salades

Bacoreta en escabetx de verdures 

 

Bacoreta rn escabetx

Badocs de carbassó arrebossats

Bonítol escabetxat amb albergínia

Bonítol escabetxat amb albergínia

Bonítol marinat

 Braç  de gitano de carbassó amb pernil i formatge

Brandada de bacallà

Bunyols de bacallà

 Bunyols de calet

Bunyols de carbassó

Bunyols de cigrons

Bunyols de sardines

Calamars a la romana

Canapé de gelatina de tomàquet amb formatge de cabra

 

Canapès variats

Canaló de carbassó farcit d'escalivada

Canelons de carbassó i pastanaga

Carbassó marinat

Carbassó marinat kilometre0.cat

 

Carpaccio d'ous de reig

Carpaccio de bacallà

Carpacció de calet marinat

Carpaccio d'escamarlans

Carpaccio de figues amb pernil ibèric i formatge feta

Carxofes a la vinagreta

 Ceviche de corball

Ceviche lleuger de Carme Ruscalleda

Coca d'espinacs

Coca de foie, figues i formatge

Coca recapte

Coca de tomàquet amb mostassa i formatge

Corona de verduretes

Corona Nadalenca Montse


Crema de pastanaga freda

Crema fresca de pèsols

Croquetes de bolets

Croquetes de peix

Croquetes de rata ( peix rata)

Croquetes de trompetes de la mort i carbassó

Empedrat del Pla de Grau

Escalivada

Espàrrecs verds amb vinagreta i ou dur

Esqueixada de bacallà

 

Una esqueixada fàcil i diferent que us agradarà.

 

Gall  de Sant Pere marinat

Gambes de Blanes

Gaspatxo de la Vanessa


Gaspatxo de préssec

Gaspatxo de remolatxa amb sardines de Blanes marinades

Gaspatxo de xíndria

Gaspatxo Groc

Gaspatxo tradicional sense pa

 

Hummus de cigrons

Hummus de mongetes del ganxet de la Conca del Tordera

Hummus de remolatxa

Lioneses de bolets

 Lioneses salades de festa

Llampuga marinada

Mosaic  de pebrot i albergínia

Muhammara, paté de pebrots i nous

Musclos a la nostra manera

Musclos al pebre

Musclos al vapor

 

Musclos de roca cuits amb aigua de mar

Arbres de cogombre

Ninots de neu

Santa

Ous a la mimosa

 Pa amb tomàquet desestructurat

Pastís d'escalivada

 Pastís de gambes de Blanes

Pastís de pebrot i tonyina

Pastís de polla (escórpora)

Pastís de porro amb formatge de cabra i nous

Pastís de salmó fumat

Pastís de tonyina

Pastís de tonyina i tomàquet


Pastís dos salmons

Pastís grec d'espinacs, Spanakopita

Pastís salat de pera i formatge blau

 Patates farcides de bacallà

  Paté d'albergínia

Paté de castanyes i bolets

Piruletes de pasta de full

Pop a la gallega

Pastís de carfoxes


Quiche Kiòmetre0

Ratolins  amb formatge

Raviolis de carbassa amb formatge de cabra

Raors, lloritos, rosons

Salmó curat amb sal, sucre i crosta d'anet

Salmó fumat marinat

Salmó marinat

Salmorejo de remolatxa


Sardines en escabetx 

Sardines en escabetx suau,  White Summer

Sardines en escabetx i albergínia

Seitons de Blanes arrebossats amb pa ratllat

Seitons de Blanes en vinagre de sidra 

Seitons de Blanes escabetxats  amb albergínia

Seitons en vinagre

Serviola de Blanes amb escabetx lleuger de Chardonnay

Sonsos de Blanes fregits

Sopa de meló amb encenalls de pernil ibèric

Sorell amb albergínia

Tàrtar d'escamarlans de Blanes

Tàrtar de bacallà

 

Tàrtar de bacoreta amb vinagreta i emulsió d'alvocat

Tàrtar de préssec amb llagostins i alvocat

Tàrtar de tonyina vermella

Timbal de tintorera amb samfaina

Torrada amb escalivada

Truita de patates 

Tumbet  mallorquí de la tieta Maria 

Tzatziqui

Xarrup de bolets

Vaset de formatge de cabra, albergínia i pebrot vermell

 Verat curat

Vichyssoisse de pera

Vieires amb cremós de patata i galeta de parmesà

Xapata amb tomàquet i pernil  ibèric