Català
Castellano
Alternar navegació
AMANIDES
Amanides d'estiu
ENTRANTS I APERITIUS
Entrants i aperitius d'estiu
CARN
PEIX
Quaresma
MARISC
PASTA I ARRÒS
LLEGUMS I VERDURES
OUS I TRUITES
SOPES I CREMES
Gaspatxos, cremes i hummus
POSTRES I DOLÇOS
Bunyols
Coques de Santa Teresa
Mones
Tortells
Panellets, Castanyes i moniatos
Pastissos
Pa de pessic
Mones de Pasqua
PA I MASSA MARE
RECEPTES A/Z
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
QUI SOM
CONTACTAR
ESDEVENIMENTS
Entrants per la revetlla
Estàs aquí:
Inici
PEIX
Quaresma
0
1
2
3
4
5
6
Search
Bacallà a la llauna amb cigrons
Bacallà a la llauna amb fesols de Santa Pau
Bacallà al pesto cuit a baixa temperatura
Bacallà amb cigrons de la tia Cefi
Bacallà amb muselina d'all gratinat
Bacallà amb oli perfumat d'all i pebre vermell
Bacallà amb samfaina
Bacallà amb tomàquet
Bacallà fumat amb pinyons
Brandada de bacallà
Bunyols de bacallà de la tia Rosita
Carpaccio de bacallà
Esqueixada de bacallà
Patates farcides de bacallà
Tàrtar de bacallà