Català
Castellano
Alternar navegació
AMANIDES
Amanides d'estiu
ENTRANTS I APERITIUS
Entrants i aperitius d'estiu
CARN
PEIX
MARISC
PASTA I ARRÒS
LLEGUMS I VERDURES
OUS I TRUITES
SOPES I CREMES
Gaspatxos, cremes i hummus
POSTRES I DOLÇOS
Bunyols
Coques de Santa Teresa
Mones
Tortells
PA I MASSA MARE
RECEPTES A/Z
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
QUI SOM
CONTACTAR
Inici
ESDEVENIMENTS
Search
Escudella i carn d'olla, l'escudella de Nadal
Crema de carbassa amb curri
Sopa de rap de la Pilar
Sopa de meló amb encenalls de pernil ibèric
Gaspatxo de síndria
Sopa freda de carbassó i menta
Vichyssoise de pera
Sopa de ceba
Brou vegetal vermell
Porrusalda
Gaspatxo de la Vanessa
Crema de porros
Sopa de cogombre i alfàbrega
Sopa de menta de la Loreto
Galets de Nadal
Hummus de remolatxa
Hummus
Sopa de gambes
Crema de remolatxa
Crema de carbassa amb cervesa
Gaspatxo de préssec
Crema de pastanaga
Hummus de mongetes del ganxet de la Conca de la Tordera
Salmorejo amb tomàquets de La Tordera
Gaspatxo de remolatxa amb sardines de Blanes marinades
Sopa freda de tomàquets de Blanes amb menta
Hummus de cigrons
Crema de carbassa amb poma
Sopa de carxofes i sèpia al curri
Crema freda de pastanaga amb gingebre i iogurt de coco
Gaspatxo tradicional sense pa
Crema de xirivia
Sopa de farigola de la Loreto
Crema de tavelles de pèsols / Cuina d'aprofitament
Crema de colinap
Caldo de la Júlia
Fumet de marisc / brou de marisc
Salmorejo de remolatxa
Crema d'espàrrecs de marge
Gaspatxo groc
Crema de carbassa amb safrà, taronja i llavors de carbassa caramel·litzades
Crema de carbassó
Crema fresca de pèsols
IDEES PER A L'ESTIU