Brou vermell

 Com preparar un bon caldo

crema d'espàrrecs / Crema de espárragos

 

Crema de carbassa

 Crema de carbassa

Crema de carbassa amb poma

Crema de carbassa Yotam Ottolenghi

 

Crema de carbassó

Crema de colinap

Crema de pastanaga

Crema de porros

 Crema de remolatxa

Crema de tavelles de pèsols

Crema de xirivia

Crema de pastanaga freda

Crema fresca de pèsols

Escudella i carn d'olla

Galets de Nadal farcits

Gaspatxo de la Vanessa

Gaspatxo de préssec

Gaspatxo de remolatxa amb sardines de Blanes marinades

Gaspatxo de xíndria

Gaspatxo Groc

Gaspatxo tradicional sense pa

 Hummus de cigrons

Hummus de mongetes del ganxet de la Conca de la Tordera

Hummus de remolatxa

Porrusalda

Salmorejo

Salmorejo de remolatxa

Sopa de carxofes

Sopa de ceba

Sopa de cogombre i alfàbrega

Sopa de farigola de la Loreto

Sopa de gambes

Sopa de menta de la Loreto

Sopa de peix

Sopa freda  de carbassó i menta

Sopa freda de tomáquet

Vichyssoisse de pera