Tonyina vermella de Blanes a la planxa

Cim i tomba de Tossa de Mar

déntol gran al forn

Pagre a la sal

rap-santa-anna

Croquetes de rata ( peix rata)

 

Bacoreta rn escabetx

Roba vella de peix amb cigrons

Brandada de bacallà

Bonítol marinat

 Bacallà a la llauna

Corball o déntol gratinat  

Seitons de Blanes escabetxats  amb albergínia

Peix amb suc de la Maria Dolors Andreu / La cuina del peix a Blanes

 Suquet mariner amb alioli negat

Pastís de polla (escórpora)

Bacoreta en escabetx de verdures 

Ceviche lleuger de Carme Ruscalleda

 Molles de Blanes fregides

Sardines en escabetx i albergínia

 Pop blanc amb mongetes del ganxet

Gaspatxo de Xíndria

 Dot, xerna o néro de fons al forn amb patates

 Bacoreta al forn

Bonítol escabetxat amb albergínia

Sardines amb escabetx de cúrcuma

Amanida de pop

Suquet d'espet

Sípia amb faves

 Calamars amb ceba

Pop blanc amb patates

Calamars amb salsa

Verat curat amb sal fumada

Croquetes de peix

Peix a la paillota

Ventresca de boníto del norte

Cap roig i panegal a l'espatlla

 Canelons de peix

Cim i tomba de déntol

Llampuga amb pebres

Tàrtar de tonyina vermella

Canades de Blanes amb pebrot i ceba

Tonyina vermella  amb tomàquet

 Ceviche de corball

 Tonyina amb verdures i pesto

Carpaccio de calet marinat

Peix a la sal amb fonoll

Cap roig i calet amb salsa roja

Calet Nandu Jubany

Congre amb patates i pèsols

Bacallà amb cigrons


Bacallà amb tomàquet

Salmó al forn amb cítrics

Suquet de congre / Suquet de cogrio

Bacallà amb samfaina

 Verat curat

LLuç estil Olaizola

Rap amb rossinyols

Llobarro al forn

 Bunyols de bacallà

Bonítol, melva, bacoreta, tonyina... amb ceba, mel i soja

Tumbet de llampuga 

Gogillo de dentón

 

Sonsos de Blanes fregits

Aranya de  Blanes fregida amb sopa

Ventresca de tonyina vermella de Blanes

Rap allagostat

 Déntol al forn amb patates

Càntera de Blanes al forn

Déntol amb vermut

Melva arrebossada amb un toc d'herbes aromàtiques

Bonítol Kilòmetre 0

Bacoreta amb verduretes

 

Esqueixada de bacallà

Bunyols de bacallà

Salmó fumat marinat

Suquet d'escòrpora

Sardines amb escabetx

 Calamars a la planxa

Calamars amb la seva tinta

 Marmitako de bonitol

Fent ranxo a l'Estelada

Seitons marinats amb vinagre de sidra

 

Bunyols de sardines

Bacallà al pesto

Seitons de Blanes arrebossats

 Canada o canana negra amb ceba


 

Rap all cremat

 Patates farcides de bacallà

Bacalao a la llauna con garbanzos

Pop, com bullir-lo

Serviola amb escabetx

Raors, lloritos, rosons

Calamars farcits de peix de la Pepita de ca l'Orench

 
Sèpia de Blanes amb patates i pèsols

Peix espasa ( emperador) 

 

Tàrtar de bacallà

Orada salvatge al forn amb patates

Peix ràpid al forn

Rap de Blanes rostit amb oli de pistatxo i pernil ibèric

Calamars farcits

Salmó curat amb sal, sucre i crosta d'anet

Bacallà amb oli perfumat d'all i pebre vermell

Suquet de panegals

Lluç i gambes de Blanes amb salsa verda

Calet de Blanes a la sal

Calet de Blanes al forn amb all i bitxo 

Escrita o bastina amb patates i allioli negat

conserva d'atún

LLuç al bitxo

Sardines en escabetx 

Sardines al forn

Seitons en vinagre

Lloritos, raors, rosons fregits

Pop a la gallega

Salmó marinat

 Bacallà amb allioli


Sorell amb albergínia


LLuç farcit de porros i gambes

 

Aranya d'es cap negre

Aranya d'es cap negre amb patates

Canelons de peix

Calamars a la romana

Congre amb pèsols