Català
Castellano
Alternar navegació
AMANIDES
Amanides d'estiu
ENTRANTS I APERITIUS
Entrants i aperitius d'estiu
CARN
PEIX
MARISC
PASTA I ARRÒS
LLEGUMS I VERDURES
OUS I TRUITES
SOPES I CREMES
Gaspatxos, cremes i hummus
POSTRES I DOLÇOS
Bunyols
Coques de Santa Teresa
Mones
Tortells
PA I MASSA MARE
RECEPTES A/Z
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
QUI SOM
CONTACTAR
Inici
ESDEVENIMENTS
Search
Tonyina vermella de Blanes a la planxa
Cim i tomba de bastina, escrita, raia
Peix al forn, com coure un peix molt gros, com aquest déntol
Pagre de Blanes a la sal (2,5 kg)
Rap Santa Anna del S'auguer
Carpaccio de càntera marinada (xopa)
Serviola de Blanes al forn amb patates (peix llimona)
Croquetes de peix rata, recepta d'aprofitament
Bacoreta o melva en escabetx amb albergínia
Roba vella de peix amb cigrons
Brandada de bacallà
Bonítol marinat
Bacallà a la llauna amb fesols de Santa Pau
Corball o déntol gratinat
Seitons de Blanes escabetxats amb albergínia
Peix amb suc de la Maria Dolors Andreu / La cuina del peix a Blanes
Suquet mariner amb allioli negat
Pastís de polla o escórpora
Bacoreta de Blanes amb escabetx de verdures
Ceviche d'orada de Blanes
Molletes de Blanes fregides
Sardines escabetxades amb albergínia
Pop blanc amb mongetes del ganxet
Gaspatxo de síndria
Dot, xerna o néro de fons al forn amb patates
Pop amb ceba, recepta del Baix Empordà
Pop blanc amb cigrons
Gall de Sant Pere al forn amb patates
Bacoreta o melva de Blanes al forn
Bonítol de Blanes en escabetx amb albergínia
Sardines en escabetx de cúrcuma
Amanida de pop
Suquet d'espet amb escopinyes
Sèpia amb faves i pèsols
Calamars de potera amb ceba
Pop blanc amb patates
Calamars de potera amb salsa de tomàquet
Filets de sorell o verat curats amb sal fumada
Croquetes de déntol
Pagell de Blanes a la papillota
Mòllera al forn estil Euskadi
Ventresca de bonítol del Nord al forn
Canada a l'andalusa
Polla o cap roig i panegal a l'espatlla
Canelons de calet
Cim i tomba de déntol
Llampuga amb pebres (pebrots)
Tàrtar de tonyina del Nandu Jubany
Canades de Blanes amb pebrots i ceba
Tonyina vermella amb tomàquet
Ceviche de corball de Blanes
Tonyina vermella amb patata, banyons i pesto
Carpaccio de calet marinat
Calet a la sal amb fonoll marí
Cap roig i calet amb salsa roja
Calet Nandu Jubany
Congre de Blanes amb patates i pèsols
Bacallà amb cigrons de la tia Cefi
Bacallà amb tomàquet
Salmó al forn amb cítrics
Suquet de congre
Bacallà amb samfaina
Bonítol de Blanes al forn
Verat de Blanes curat
LLuç al estil Olaizola
Rap amb rossinyols
Llobarro de Blanes al forn
Bunyols de calet , bunyols de peix
Bonítol amb ceba, mel i salsa de soja
Llampuga amb tumbet Mallorquí
Groguillo de déntol
Cap roig ( polla, escórpora) amb maionesa d'alls escalivats i safrà
Salmó salvatge a la sal
Sonsos de Blanes fregits
Aranya de Blanes fregida amb sopa
Ventresca de tonyina vermella de Blanes
Rap de Blanes allagostat
Déntol al forn amb patates
Càntera de Blanes al forn amb all i bitxo
Déntol al forn amb patates i vermut
Melva o bacoreta arrebossada amb un toc d'herbes aromàtiques
Bonítol Kilòmetre 0
Bacoreta arrebossada amb romaní i farigola
Esqueixada de bacallà
Esqueixada Loreto
Bunyols de bacallà de la tia Rosita
Salmó fumat marinat
Suquet d'escórpora
Sardines amb escabetx suau - White Summer
Pastís de serrans penegals de Blanes
Calamars de potera a la planxa
Melva o bacoreta amb escabetx de cítrics
Calamars farcits amb bolets i gambes de Blanes
Calamars amb la seva tinta
Marmitako
Ranxo mariner de l'Estelada
Gall de Sant Pere marinat
Seitons de Blanes en vinagre de sidra
Bunyols de sardines o seitons de Blanes
Bacallà al pesto cuit a baixa temperatura
Seitons de Blanes arrebossats amb pa ratllat
Canada o canana negra amb ceba
Calamarsos de potera amb ceba i tomàquet
Mòllera de Blanes arrebossada
Rap a l'all cremat
Patates farcides de bacallà
Bacallà a la llauna amb cigrons
Pop, com bullir-lo
Serviola de Blanes amb escabetx lleuger de Cahardonnay
Marmitako d'aranya d'es cap negre
Rosons de Blanes amb escates cruixents
Calamars farcits de peix de la Pepita de ca l'Orench
Sèpia de Blanes amb patates i pèsols
Calet de Blanes al forn amb patates
Peix espasa amb menta, julivert i llimona
Suquet d'aranya de cap negre amb allioli negat
Llenguado de Blanes a la Meunière
Tàrtar de bacallà
Orada salvatge al forn amb patates
Déntol de Blanes, senzill i ràpid al forn.
Suquet amb lluç de Blanes i cloïsses
Bacallà fumat amb pinyons
Seitons de Blanes fregits
Rap de Blanes rostit amb oli de pistatxo i pernil ibèric
Calamars farcits de l'àvia Francisca
Salmó curat amb sal, sucre i crosta d'anet
Bacallà amb oli perfumat d'all i pebre vermell
Suquet de serrans penegals
Lluç i gambes de Blanes amb salsa verda
Peix a la sal
Carpaccio de bacallà
Timbal de tintorera amb samfaina
Calet de Blanes al forn amb all i bitxo
Tàrtar de bacoreta amb vinagreta i emulsió d'alvocat
Escrita amb patates i allioli negat
Tonyina en conserva
Lluç de Blanes al bitxo
Sardines confitades amb oli
Sardines en escabetx
Sardines de Blanes al forn
Seitons en vinagre
Lloritos, Rosons de La Pilona de Malgrat
Pop a la gallega
Salmó marinat
Pop de Blanes amb patates i allioli negat
Verat escabetxat amb carxofa o albergínia
Peix al forn
Bacallà amb muselina d'all gratinat
Sardines de Blanes marinades
Verats amb formatge de cabra, tomaquet i herbes
Sorell escabetxat amb albergínia
Verats de Blanes escabetxats
Verats amb soja i sèsam torrat
Sèpia estofada amb pèsols i carxofes
Lluç farcit de porros i gambes
Lluç a la romana
Llucets que es mosseguen la cua
Lluerna i aranya amb patates
Aranya de cap negre a la planxa
Aranya d'es cap negre amb patates
Llampuga arrebossada
Llampuga marinada
Canelons de peix de la Montse
Calamars a la romana de la tia Rosita
Congre amb pèsols
Calamarsos de potera de Blanes a la bruta
IDEES PER A L'ESTIU