Musclos al vapor

INGREDIENTS PER A 4-6 PERSONES

1 kg de musclos
Oli d'oliva verge extra
Pebre negre mòlt

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Repassem els musclos, rasquem la closca i els passem per aigua ràpidament.
Si en trobem algun de trencat o obert el descartem.
Posem els musclos en una cassola, els tapem i encenem el foc.
Deixaran anar aigua, al moment que s'obrin els retirem del foc.
En 3-5 minuts estan fets.
Si algun musclo no s'ha obert, el llencem.
Els servim amanits amb oli i pebre al gust.

PER SABER-NE MÉS
Els musclos al vapor es poden fer de moltes maneres, la majoria de gent els bull amb una fulla de llor i un tall de llimona. Si són frescos i de bona qualitat, fets d'aquesta manera gaudireu del seu sabor natural.

RESULTAT A TAULA
Un plat ràpid, fàcil de preparar i molt econòmic. El podem fer com a entrant o per picar amb el vermut. Què vagi de gust!


Montse i Júlia