INGREDIENTS
1 kg de musclos petits
250 g de ceba de Figueres
3 grans d'all sense pelar
1 bitxo gros
2 fulles de llor
100 ml d'oli d'oliva verge extra
150 ml de vi blanc
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem els musclos sota l'aixeta.
Tallem les cebes a la Juliana, reservem.
Posem una cassola al foc amb l'oli i els alls, els fregim una mica.
Afegim la ceba, el llor, el bitxo i continuem fregint a foc suau fins que la ceba sigui transparent, no ens ha de quedar rossa.
Afegim els musclos, el vi, remenem un moment, tapem la cassola i deixem que els musclos s'obrin.
En 3 o 4 minuts, estan fets.
Servim acabats de fer.
PER SABER-NE MÉS
Econòmic, ric en ferro i molt saludable. Molt adient per servir com a entrant.
RESULTAT A TAULA
Molt fàcils de fer. Ténen un gust molt bo, la ceba, el vi blanc i el llor es complementen molt bé. Si els voleu més picants, afegiu més bitxo. Us fareu un tip de sucar pa!
Montse i Júlia