INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 Peres
Formatge de vaca que fongui bé. (Formatge Brunat de vaca bruna)
Mel
Nous trossejades
Romaní
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre negre mòlt
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Encenem el forn a 180 ºC
Rentem les peres, les eixuguem, les tallem per la meitat i retirem les llavors.
Les entrem al forn i les deixem uns 15 minuts.
El temps pot variar segons el grau de maduresa de la pera.
Un cop fetes les retirem del forn.
Les amanim amb oli, sal, pebre i les omplim amb el formatge i les nous.
Hi punxem uns brots de romaní.
Les entrem de nou al forn uns minuts fins que el formatge fongui.
Servim amb un fil de mel per sobre i més pebre si agrada.
PER SABER-NE MÉS
Hem de triar peres al punt, més aviat fortes. Evitarem les que estiguin massa toves.
Podem servir-les com a entrant o com a guarnició. Si les volem més plenes, les podem buidar una mica més, amb cura. No us donem quantitats, feu al vostre gust.
RESULTAT A TAULA
Unes peres vistoses, fàcils i de gust delicat. Us les recomanem!
Montse i Júlia