INGREDIENTS
1 Cogombre
2 tomàquets de pebrot
50 g de formatge parmesà
Oli d'alfàbrega
Per l'oli d'alfàbrega: 10 fulles d'alfàbrega, oli i sal (mireu la preparació)
PREPARACIÓ
Rentem els tomàquets i pelem el cogombre.
Laminem el tomàquet i el cogombre a talls ben prims.
Els anem col·locant a la plata, intercanviant el tomàquet i el cogombre.
Amanim amb l'oli d'alfàbrega, ens podem ajudar amb un pinzell per tal que quedi ben repartit.
Ratllem per sobre formatge parmesà al gust i ja el podem servir.
PER SABER-NE MÉS
L'oli d'alfàbrega es conserva a la nevera uns quants dies. Quan el preparem el podem deixar a una textura més aviat espessa i en funció del plat on l'utilitzem el diluïm afegint més oli.
VIDEORECEPTA
La recepta pas a pas en 1 minut
RESULTAT
Una altra amanida, carpaccio, un plat d'estiu fet amb pocs minuts.
Montse i Júlia