Carpaccio d'ous de reig

INGREDIENTS

Ous de reig
Pebre negre mòlt
Sal 
Oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

Si els bolets són tendres i tancats, els retirem la part blanca que els recobreix.
Seguidament, els netegem amb un drap humit.
Si els bolets estan oberts, els pelem amb cura traient la pell taronja del barret. Després rascarem el peu per eliminar-ne la terra. També els netejarem amb un drap humit.
Preparem la plata on els servirem. Tallem els bolets finament, amb ganivet o millor amb mandolina. Els posem a la plata tal com es veu a la foto. Amanim amb la sal, el pebre i l'oli. Servim de seguida.

PER SABER-NE MÉS

L'ou de reig el podem trobar des de finals d'estiu fins a la tardor. Quan comença a créixer sembla un ou de gallina. Té un aroma i un sabor molt agradable que també el fa apte per menjar cru.

RESULTAT A TAULA

Un carpaccio amb olor de bosc, boníssim.

Júlia i Montse