INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

400 g de seitons
Farina
Oli d'oliva verge extra
Sal

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Demanem el peix net i sense cap.
L'esbandim molt poc i el deixem escórrer.
Salem el peix, l'enfarinem i espolsem l'excés de farina.
Posem una paella al foc amb oli abundant, quan sigui ben calent, fregim els seitons.
Compte, no n'hem de fregir massa de cop, és important que l'oli no es refredi.
Els fregim per tandes i els deixem sobre paper absorbent.
Els servirem acabats de fer.


PER SABER-NE MÉS
Per enfarinar el peix va molt bé una bossa de plàstic. Posem una mica de farina dins de la bossa i afegim uns quants seitons. Fem que la bossa s'ompli d'aire, tanquem i sacsegem. D'aquesta manera la farina queda ben repartida.


RESULTAT A TAULA
Un plat de peix fregit típic de casa nostra. El podem menjar acompanyat de pa amb tomàquet i una bona amanida.


Montse