Carpaccio de bacoreta

INGREDIENTS

Un tall de bacoreta
1 llimona
Oli d'oliva verge extra
Tabasco verd, del jalapeño, és menys picant
Pebre blanc 
Sal Maldon
Verdolaga, tomàquet cirerol o brots per decorar

PREPARACIÓ
La bacoreta l'hem de congelar com a mínim 48 hores. Si la congelem en un sol tall, quan comenci a descongelar serà més fàcil tallar-la a tires.
La reservem a la part més freda de la nevera.

En un pot de vidre barregem el suc de mitja llimona amb l'oli d'oliva. La proporció és d'1 part de llimona per 3 d'oli.  Hi afegim una cullerada de tabasco, tapem i sacsegem fins que quedi ben emulsionat.
Traiem la bacoreta de la nevera i l'amanim amb la vinagreta. 
Guarnim al gust i la deixem a la nevera uns 15 minuts.
La servim ben freda.

 

Carpaccio de bacoretaVIDEORECEPTA
La recepta pas a pas en 1 minut

 

 

 

 

 

PER SABER-NE MÉS

Aquesta recepta és del blog "Bojos per la cuina". Ho preparen amb tonyina. Hem adaptat la recepta i l'hem fet amb bacoreta pescada per nosaltres.

RESULTAT A TAULA
Un carpaccio senzill i boníssim

Júlia i Montse