INGREDIENTS
1 magret d'ànec de 400 g aprox.
1 kg de sal gruixuda
Unes branques de farigola
2 cullerades de pebre negre mòlt
2 cullerades de pebre vermell dolç
PREPARACIÓ
Preparem un recipient amb tapadora de la mida del magret.
Fem un llit de sal d'uns 2 cm, hi posem unes branques de farigola i el magret a sobre.
Tornem a posar més branques de farigola i cobrim totalment el magret amb la resta de sal.
Tapem el recipient i el deixem a la nevera 24 hores.
L'endemà traiem tota la sal i el netegem bé sense rentar-lo.
Agafem un drap de cotó i posem el magret a sobre.
Escampem pels dos costats els dos tipus de pebre.
L'emboliquem i el deixem a la part més seca de la nevera 3 setmanes.
PER SABER-NE MÉS
Si us agrada el pernil d'ànec, és el que obtindreu amb aquesta recepta. Es fa pràcticament sol.
El podeu servir a sobre d'una fusta perquè cadascú el talli al seu gust. Combina molt bé amb amanida.
Procureu que quedi ben cobert amb els dos tipus de pebre. Ha de quedar ben embolicat amb el drap de cotó; el podeu lligar amb un parell de gomes.
VIDEORECEPTA
La recepta en 2 minuts
RESULTAT A TAULA
Un pernil d'ànec d'excel·lent qualitat. Us sorprendrà!
Montse i Júlia