INGREDIENTS PER A DUES PERSONES
10 badocs
4 cullerades de farina
1 ou
100 ml. d'aigua mineral
Sal
Oli d'oliva
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Obrim la flor, deixem només els pètals plans i les rentem. En un plat posem paper de cuina i a sobre els badocs.
Els deixem a la nevera fins al moment de cuinar.
En un bol preparem la barreja amb l'ou, l'aigua, la farina i la sal. Posem oli en una paella i quan és calent passem les flors per la barreja del bol i les fregim lleugerament.
Les posem a escórrer sobre paper de cuina i servim.
PER SABER-NE MÉS
El badoc és la flor del carabassó. No és fàcil de trobar, però si compreu la verdura directament al pagès, els hi podeu encarregar. Els badocs són delicats. Cal consumir-los poc temps després d'haver estat collits.
Aquesta recepta és de la Loreto de Sant Hilari.
RESULTAT A TAULA
És un plat d'acompanyament, delicat. Una guarnició de luxe.
Montse